Welkom bij Borduurservice Vriezenveen.

Uw eigen logo borduren?

Verder

Over wat ik doe

Techniek

Wij zijn klein en flexibel en beschikken over de nieuwste borduurtechnieken en machines. Daarom kunnen we ook spoedklussen verwerken.

Kennis er ervaring

Natuurlijk hebben wij zelf kennis er ervaring, maar onze kracht zit ook in ons netwerk. Wij maken effectief gebruik van onze contacten op het gebied van borduren, promotie en textiel.

Textiel en kwaliteit

Wij willen elke klant, zowel bedrijfsmatig als particulier, bedienen met een goed advies en goede service. Het uiteindelijke resultaat moet perfect zijn.

Advies en goede service

Wij houden van textiel en kwaliteit. Elk produkt gaat meerdere keren door onze handen. Na een laatste check ronden we de opdracht af en leveren het geborduurde textiel aan een tevreden klant. Dáár doen we het voor!

Als bedrijf wilt u gezien worden, uw bedrijfskleding is uw visitekaartje. Een geborduurd logo is opvallend, duurzaam en zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling. Naast uw logo kunt u bijvoorbeeld ook een tekst op het rugpand laten borduren, bijvoorbeeld uw internetadres. Een logo op de mouw of op een broek is ook mogelijk en uiteraard behoren caps ook daartoe. Standaard hebben we de keuze uit 35 lettertypes. Daarbij is het aanschaffen van bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar als er minimaal 70cm2 zijn geborduurd met uw bedrijfslogo of -reclame.

Verenigingen let op! Met wedstrijden en optredens wilt u ook als vereniging goed voor de dag komen. Een geborduurd logo maakt alle deelnemers van uw vereniging goed herkenbaar. Uw kleding wordt een blijvend aandenken, als de naam, logo, titel en datum van de wedstrijd duurzaam geborduurd zijn!

Tevens heeft u bij ons de keuze uit ruim 21.000 designs, waaronder sport, dieren, feestdagen, trucks, werkmaterieel enz. die voor een redelijke prijs kunnen worden aangeschaft. Zie voorbeeld.

 

logo


Contact formulier

 

Voornaam *
Tussenvoegsels
Achternaam *
E-mail *
Adres
Woonplaats *
Telefoonnummer
Bedrijf
Functie
Neem telefonisch contact met mij op
Opmerkingen
Afbeelding

RIFO Vof

De Karekiet 50
7671 LA Vriezenveen, Overijssel
Tel. of Whatsapp: 06-12040460
E-mail: info@borduurservicevriezenveen.nl
kvk: 08224836